Välkommen in i mitt konstnärshus! 

Här finns grönsaksaffär, mjölkaffär, keramikverkstad, konsthall och ateljé

Mitt tillbyggda Netto-hus

           
 Huset var mycket litet så det fick 2 undervåningar. Längst t.v. syns en detaljbild av orangeriet med orkidéer, vinranka, papegojor och en halvt skymd konstnär vid staffliet. På bilden på hela huset syns orangeriet på våning 3. Från orangeriet kommer man både in i utställningslokalen och via stege upp till loftgång, in i ateljén. Staffli finns uppställt bland blommorna och konstnären håller på att förbereda en tavla. Men han måste ju vattna växter också och ge dem jord ur den lilla kompostsäcken. I botten blev pannrum- rören är böjbara sugrör med textiltejp om - farstu med brant trappa, grönsaksaffär och mjölkaffär.

                  
   Går man uppför trappan kommer man till en hall, wc med våg, varmvattenberedare och, tvättmaskin, keramikverkstad med drejskiva.
   Intill ligger köket där det bakas till försäljningen uppe i caféet.

En trappa upp finns  café, tidningar att läsa, utgång till orangeriet och massor med tavlor, för här är utställningshallen.  I fönstren mårbackapelargoner. Några sittplatser och så en trappa så man kan få se konstnärens ateljé.

Tavlorna gjorde jag genom att klippa sönder några små misslyckade akvareller: De blev bättre så här.


  


Ovanför trappan ligger ateljén t.v. med snickarbänk (köpt i Farum), lister, färglådor, färger, verktyg och geringslåda så han kan göra ramar.
Genom dörren kommer man ut på balkong i orangeriet och kan klättra ner via en stege.
 T.h. en mer privat del av huset: sovrummet dären äldre dam får hjälp att snöra sin Spirella-korsett. På vinden finns mangel, strykbräda och tvättlinor och ett stort skåp, och så en barnkammare med skötbord och sängar och massor med böcker och leksaker.


                    
Copyright © 2013 Ingrid Rynefors